Styret i Aurora Eiendom AS:

Petter A. Stordalen (styreleder)

Stordalen er en profilert norsk investor og forretningsmann, best kjent for sitt eierskap i Nordic Choice Hotels. Stordalen har også lang erfaring innen kjøpesenterdrift. Han var med og utviklet Steen & Strøm fra 1991 og var en av hjørnesteinsinvestorene i Sektor sammen med Varner og Johannson, før selskapet ble solgt til Citycon i 2015.


Lars Løseth (styremedlem)

Løseth er ansett som en av landets ledende eksperter innen kjøpesenterdrift. Han etablerte butikker og butikkjeder i 1970- og 80-årene før han gikk over til kjøpesentre. Han ble etter hvert best kjent som grunnleggeren av Amfi-kjeden. Løseth med familie eier 40 % av Alti Forvaltning AS, som forvalter rundt 30 kjøpesentre i Norge, inkl. Aurora Eiendoms portefølje.


Marius Varner (styremedlem)

Varner er administrerende direktør og styreleder i Varner, et av Norges største varehandelskonsern. Varner har en årlig omsetning på over 10 milliarder og består av kjente butikk-konsepter som Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann og Volt. 
Marius og hans to brødre Petter og Joakim var hjørnesteinsinvestorer i Sektor (27 %) sammen med Petter Stordalen og Johan Johannson før selskapet ble solgt til Citycon i 2015.


Johan Johannson (styremedlem)

Johan Johannson med familie eier 74 % av NorgesGruppen, Norges største dagligvarekonsern med årlig omsetning på over 90 milliarder. NorgesGruppen har kjente dagligvarekjeder som Kiwi, Meny, Spar og Joker. Johannson er også en stor eiendomsaktør, hvor porteføljen inkluderer et av Oslos fremste kjøpesentre, ALNA Senter. Han var en av hjørnesteinsinvestorene i Sektor (31 %) før selskapet ble solgt til CityCon i 2015.
Lars Ove Løseth, administrerende direktør

Lars Ove Løseth, administrerende direktør

Epost:  lars.ove.loeseth@alti.no
Telefon:  +47 92 81 78 59

Aage Lilleberg, eiendomsdirektør

Aage Lilleberg, eiendomsdirektør

Epost:  aage.lilleberg@alti.no
Telefon:  +47 92 60 28 98

Kathrine Mauset, finansdirektør

Kathrine Mauset, finansdirektør

Epost:  kathrine.mauset@alti.no
Telefon:  +47 46 44 84 11